GUIDET TUR?

Har du noen gang besøkt Sørlandets egen nasjonalpark? Ved Besøkssenter Raet nasjonalpark i Arendal kan du oppleve parken på nært hold i vår interaktive utstilling! Opplev fiskene i akvarietanken, bli med på lab og se dyrene fra dypet, eller booke en guidet tur ut i parken! Uansett hvordan du ønsker å besøke Raet er vi inngangen.

AKVARIET

Vi har samlet ulike fisk, kråkeboller, tang og tare slik at du kan se hvilke arter som finnes i Raet nasjonalpark. Miljøet i akvariet er bygget opp på samme måte som man finner naturlig ute i nasjonalparken. Fiskene er godt vant med publikum, så her har dere mulighet for å studere livet under vann.

AKTIVITETER

I vår interaktive utstilling kan du teste ulike aktiviteter, lære om artene som lever i Raet nasjonalpark og oppleve hvordan landskapet har endret seg fra istiden frem til i dag. Hvor fort svømmer egentlig en tunfisk? Sett deg på sykkelen og se om du er like rask.

LÆRINGSPROGRAM

Raet nasjonalpark er endel av undervisningsprogrammet som vi tilbyr skolene. Elevene får kjennskap til Raet nasjonalpark og det som er unikt med vårt nærområdet. De får innblikk i økosystemet i området, spesielle landformasjoner og lære om hvordan vi best mulig kan ta vare på naturen for fremtidig bruk.

OPPLEVELSER

Raet nasjonalpark har flere aktiviteter som passer for barn og voksne. Her finner du lenker til andre attraksjoner i nasjonalparken.

Trollpark Hove
klatrepark

Wannado
kajakk og båtturer

Canvas Hove
Brettseiling, dykking, SUP turer med guide

Kote null
Fridykking, kajakk, fiske og turer med guide

Besøkssenter Raet nasjonalpark

KONTAKT OSS

Kystveien 2
4841 Arendal

Generelle henvendelser: tlf: 37 00 67 67
Booking: tlf: 37 00 67 68 / 919 15 519

e-post: post@raetbesokssenter.no